Skip to content

Esetmegbeszélő csoportok, kiscsoportos szakmai konzultációk

Esetmegbeszélő csoportok, kiscsoportos szakmai konzultációk

2023szo03jún09:00szo14:00Esetmegbeszélő csoportok, kiscsoportos szakmai konzultációk

Esemény leírása

AUTIZMUSSAL ÉLŐ GYERMEKEK A BÖLCSŐDEI ÉS ÓVODAI KÖZÖSSÉGBEN – INTEGRÁCIÓ A GYAKORLATBAN ÉS AUTIZMUS-SPECIFIKUS KOMPLEX KORAI INTERVENCIÓ – ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI ALAPISMERETE KÉPZÉSBEN RÉSZT VETTEK SZÁMÁRA SZABÓ MARIANN VEZETÉSÉVEL

Ezen alkalommal a résztvevőkkel, magasan funkcionáló gyerekek különböző játéktevékenységbe ágyazott lehetséges  fejlesztési technikáiról, módszereiről és az eltérő munkaformák adta lehetőségeinek alkalmazásairól beszélgetnénk, a következő témákra fókuszálva: Mintha- és szerepjátékba ágyazott fejlesztési célkitűzések komprehenzív szemléletben. Hogyan készüljünk fel és tervezzük meg a játékhelyzeteket? Milyen technikák, szakirodalmak, módszerek segíthetik a munkánkat? Továbbá, hogyan segítsük, hogy a szülőknek, gondozóknak sikerélményeik legyenek a közös játék során?

A jelentkezők a hozott (anonim) esetük kapcsán, röviden (1-1,5 oldal) fogalmazzák meg konkrét kérdéseiket és a probléma, nehézség fókuszát. Esetbemutatás szempontjai: Gyermek életkora, ellátás formája, rövid anamnézis, eddig vizsgálatok alapján pár mondatba megfogalmazott dokumentumelemzés a sérült területek és az esetleges társult nehézségek mentén. A konzultáción, egy-egy esetet kiemelve és általános megoldási javaslatok kerülnek előtérbe.

TERVEZETT IDŐPONT:
2023. június 3.

Konzultáció díja: 15.000 Ft

Jelentkezési határidő:
2023. május 26.

Bővebben

Időpont

(Szombat) 09:00 - 14:00

Helyszín

Budapesti Korai Fejlesztő Központ és EGYMI. - Budai ház

1115 Budapest, Bártfai utca 34/a

Szervező

BUDAPESTI KORAI FEJLESZTŐ KÖZPONT

Learn More