Skip to content

TámogassNekünk is szükségünk van segítségre

Azok a családok, ahová a vártnál korábban, vagy valamilyen sérüléssel születik a gyermek, komplex segítségre szorulnak. A Budapesti Korai Fejlesztő Központ és a fenntartásáért felelős alapítvány ezekért a családokért dolgozik. 1%-oddal támogasd Korai Fejlesztő Központot Támogató Alapítvány munkáját.

Segítsd 1%-oddal évente több mint 500 család komplex ellátását!

Az SZJA 1% felajánlásához az alábbi adatok szükségesek:
Név: Korai Fejlesztő Központot Támogató Alapítvány
Adószám: 19664565-2-42

Az alábbi rövid videó alapján megismerheted munkánkat

Szeretnék további részleteket tudni a munkáról

Mód van a rendelkezést elektronikusan is kitölteni a NAV oldalain: e-SZJA belépés

Papír alapon történő rendelkezéshez a a Rendelkező nyilatkozat kitöltése szükséges.

Szeretnék további részleteket tudni a munkáról

Adományok

A Budapesti Korai Fejlesztő Központ fenntartója, a Korai Fejlesztő Központot Támogató Alapítvány, (kiemelten) közhasznú, non-profit szervezet. Költségvetésünk egy állami, önkormányzati támogatásból (a “korai fejlesztés” tevékenysége alapján megigényelhető állami oktatási normatíva, az Emberi Erőforrások Minisztériumával kötött köznevelési megállapodás alapján évente megigényelhető támogatás, valamint a XI. és XIV. kerülettől jelképes összegért bérelt épület) fedezzünk. Működési költségeinket, munkánk minőségét garantáló továbbképzéseket és fejlesztéseket, újonnan indított programjainkat kizárólag pályázatokból és adományokból tudjuk megvalósítani. Támogathatja alapítványunkat adománnyal, vagy adójának 1%-ával. Minden segítséget előre is köszönünk.

Támogass
Támogass


    MagánszemélykéntCégként


    Legfőbb támogatóinkAkik nekünk segítenek

    A Korai Fejlesztő Központot Támogató Alapítvány a 2017. évi LXXVI. törvény értelmében külföldről támogatott szervezetnek minősül és bejelentési kötelezettségének eleget tett.

    Egyéb támogatási lehetőségek

    Időről időre szükségünk lehet tárgyi adományokra, vagy valamilyen felajánlott szolgáltatásra. Ezt ezen az oldalon jelezzük majd. Amennyiben bármilyen más ötlete van, amivel támogatni tudná munkánkat, keressen bennünket a email-címen.