Skip to content

Gyógypedagógiai ÓvodaSúlyosan és halmozottan sérült kisgyermekek számára

Miért hoztuk létre ezt az óvodát?

2010 óta működik Központunkban ez a pici óvoda 10 kisgyermek számára, akik 3-tól 6 éves korukig járhatnak ide. Az egyéni fejlesztési program alapján folyó mindennapos fejlesztés mellett a gyermekek óvodás életkoruknak megfelelő közösségi élményekhez jutnak a közös játék és a színes és változatos csoportos foglalkozások során.

A Budapesti Korai Fejlesztő Központ COVID-19 járvány kapcsán bevezetett intézkedései

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tanévet személyes kapcsolattartás formájában kezdjük meg, és amennyiben a járványhelyzet nem kívánja ennek újragondolását, a megszokott menetrendben, fokozott járványügyi intézkedések mellett folytatjuk. Az alábbi intézkedéseket az Önök és családjuk, valamint munkatársaink biztonsága érdekében hoztuk. A részletes tájékoztató letölthető a honlapról.

Segítsd 1%-oddal évente több mint 500 család komplex ellátását!

Kedves Barátunk!

Évről évre azon dolgozunk, hogy egyre teljesebb segítséget, egyre jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani a hozzánk forduló gyerekeknek és családoknak.

De van, hogy nekünk is segítségért kell fordulnunk a családokhoz.

Ahhoz, hogy a Budapesti Korai Fejlesztő Központban továbbra is az őket megillető színvonalon fogadhassuk a családokat, minden támogatásra szükségünk van.

Kérjük, ha teheted, adód 1%-ával támogass minket, hogy újabb családoknak segíthessünk!

X