Skip to content

Korai fejlesztésAz alábbi szolgáltatásokkal segítünk

Kik vehetik igénybe a korai fejlesztést?

Intézményünk fő tevékenysége a korai fejlesztés és tanácsadás. Ezt a szolgáltatásunkat a családok a komplex vizsgálatot követően vehetik igénybe, a vizsgáló szakemberek javaslatára a gyermek születésétől óvodáskorig.

Mi a korai fejlesztés?

A korai fejlesztés a gyermek közvetlen támogatása a fejlődés különböző területein, valamint az Önök, szülők segítése a mindennapi élethelyzetek kérdéseiben. Ennek során többféle szakemberrel, pl. gyógypedagógussal, mozgásfejlesztő szakemberrel, pszichológussal, szülő-csecsemő konzulenssel, perinatális szaktanácsadóval, családterapeutával kerülhetnek kapcsolatba. A komplex vizsgálat eredménye és tapasztalatai alapján a szakemberek gyermekük állapotának megfelelően Önökkel egyeztetve alakítják ki a fejlesztési és terápiás programot. Gyermekük szükségleteinek változásával, fejlődésének előrehaladtával ez a program az idő folyamán akár többször is változhat. Szükség esetén az újabb lehetőségeket az Önökkel együttműködő szakemberek segítségével közösen térképezik fel.

A szülők mindig jelen vannak és aktív részesei a foglalkozásoknak.

Kedves Látogató!

A Budapesti Korai Fejlesztő Központ munkatársai az elmúlt 30 évben azon dolgoztak, hogy olyan családoknak segítsenek, ahol a vártnál korábban, vagy valamilyen sérüléssel született meg a gyermek. Ehhez a munkaház a kollégák elhivatottságán felül pénzügyi segítségre van szüksége intézményünknek, ezért fordulunk most hozzád!

Adód 1%-ával te is hozzájárulhatsz, hogy a következő 30 évben is segíthessünk! Gyerekeknek és szüleiknek egyaránt!

Ha teheted, segítsd a munkánkat! A gombra kattintva megtalálsz minden fontos információt hozzá! Nagyon hálásak vagyunk minden egyes százalékért, köszönjük a felajánlásod!

X