Skip to content

Korai fejlesztésAz alábbi szolgáltatásokkal segítünk

Kik vehetik igénybe a korai fejlesztést?

Intézményünk fő tevékenysége a korai fejlesztés és tanácsadás. Ezt a szolgáltatásunkat a családok a komplex vizsgálatot követően vehetik igénybe, a vizsgáló szakemberek javaslatára a gyermek születésétől óvodáskorig.

Mi a korai fejlesztés?

A korai fejlesztés a gyermek közvetlen támogatása a fejlődés különböző területein, valamint az Önök, szülők segítése a mindennapi élethelyzetek kérdéseiben. Ennek során többféle szakemberrel, pl. gyógypedagógussal, mozgásfejlesztő szakemberrel, pszichológussal, szülő-csecsemő konzulenssel, perinatális szaktanácsadóval, családterapeutával kerülhetnek kapcsolatba. A komplex vizsgálat eredménye és tapasztalatai alapján a szakemberek gyermekük állapotának megfelelően Önökkel egyeztetve alakítják ki a fejlesztési és terápiás programot. Gyermekük szükségleteinek változásával, fejlődésének előrehaladtával ez a program az idő folyamán akár többször is változhat. Szükség esetén az újabb lehetőségeket az Önökkel együttműködő szakemberek segítségével közösen térképezik fel.

A szülők mindig jelen vannak és aktív részesei a foglalkozásoknak.

A Budapesti Korai Fejlesztő Központ COVID-19 járvány kapcsán bevezetett intézkedései

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tanévet személyes kapcsolattartás formájában kezdjük meg, és amennyiben a járványhelyzet nem kívánja ennek újragondolását, a megszokott menetrendben, fokozott járványügyi intézkedések mellett folytatjuk. Az alábbi intézkedéseket az Önök és családjuk, valamint munkatársaink biztonsága érdekében hoztuk. A részletes tájékoztató letölthető a honlapról.

Segítsd 1%-oddal évente több mint 500 család komplex ellátását!

Kedves Barátunk!

Évről évre azon dolgozunk, hogy egyre teljesebb segítséget, egyre jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani a hozzánk forduló gyerekeknek és családoknak.

De van, hogy nekünk is segítségért kell fordulnunk a családokhoz.

Ahhoz, hogy a Budapesti Korai Fejlesztő Központban továbbra is az őket megillető színvonalon fogadhassuk a családokat, minden támogatásra szükségünk van.

Kérjük, ha teheted, adód 1%-ával támogass minket, hogy újabb családoknak segíthessünk!

X