Skip to content

Esetmegbeszélő csoportok, kiscsoportos szakmai konzultációk

Esetmegbeszélő csoportok, kiscsoportos szakmai konzultációk

2023szo15ápr09:00szo14:00Esetmegbeszélő csoportok, kiscsoportos szakmai konzultációk

Esemény leírása

AUTIZMUS-SPECIFIKUS KOMPLEX KORAI INTERVENCIÓ -ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI ALAPISMERETEK CÍMŰ KÉPZÉSBEN RÉSZT VETT PEDAGÓGUSOK SZÁMÁRA SZABÓ MARIANN VEZETÉSÉVEL

Ezen alkalommal a résztvevőkkel hozott esetismertetések kapcsán, a még nem beszélő, magas támogatást igénylő kisgyerekek társas kommunikáció fejlesztésére fókuszálnánk a következő témakörökben: AAK használata a korai életkorban. A kommunikáció támogatása a foglalkozásokon és azon is túl, tér- és tevékenységszervezés kialakítása a kommunikáció támogatásához. A szülők, gondozók hatékony támogatásának lehetőségei.

A jelentkezők a hozott (anonim) esetük kapcsán, röviden (1,-1,5 oldal) fogalmazzák meg konkrét kérdéseiket és a probléma, nehézség fókuszát. Esetbemutatás szempontjai: Gyermek életkora, ellátás formája, rövid anamnézis és korábbi vizsgálati- és pedagógiai vélemények mentén történő dokumentumelemzés, társas kommunikációjának szintje (kommunikáció formája, funkciója, kontextusa) további sérült területek és az esetleges társult nehézségek rövid leírása.

TERVEZETT IDŐPONT:
2023. április 15.

Konzultáció díja: 15.000 Ft

Jelentkezési határidő:
2023. április 7.

Bővebben

Időpont

(Szombat) 09:00 - 14:00

Helyszín

Budapesti Korai Fejlesztő Központ és EGYMI. - Budai ház

1115 Budapest, Bártfai utca 34/a

Szervező

BUDAPESTI KORAI FEJLESZTŐ KÖZPONT

Learn More